Tabung

7 August 2012

Terharunyaaaaa

Sekarang nie nad nak luahkannn.. ataupun keluarkan rasa rasa terharu nad.. muahaha.. sebab apa terharu..? sebab apa lagi.. sebab anda semuaaa la... anda semua yang sudi follow blog nad.. sudi komen,sudi lawat sudi menjengukk sudii melihat.. ngeh2,., memang laaa bagi korang cam takde apa2 tapiiiii bagi nad amat amat laaaaa bermakna sangat,,iyelaa nad baru lagi belajar main blog2 nie.. jadi nad banyak la singgah dari blog orang lain ke blog orang lain.. bak kata blogger 'BlogWalking' hehehe.. Nad selalu sangat berharap ada sesiapa yang akan ajar nad camne nak buat layout,nak letak lagu dan lain lain tapi malangnya takde yang sudi nak ajar.. so ape lagi.... nad 'google' la.. semuanya nad belajar melalui 'google' dan melalui blog blog anda semua..
Thanks sangat pada sesiapa yang dah follow... nad akan follow anda balik.. dan lawat2 blog anda balik okeh.. 'u polo me,i polo u' ngeh2.. nad sangat terkejut la lihat bilangan followers nad yang bertambah dari hari ke hari.. omg! terharu nie.. (sambil buat muka nak nangis tapi air mata tak keluar pun) mula mula nad ingat lagi ada 7 orang je followers nad.. Keesokan hari bila nad online nad tengok ada 26 followers okeh dan nad pun follow la balik mana yang nad tak follow lagi.. Keesokan hari ada 37 followers okeh.. nad terharu lagi (sambil mata bercahaya) dan keesokan hari tu 43 followers ..wow.. terus terasa hari hari nad nak update cerita baru.. kelass ko nad (ala ala iklan ribena) dan sehinggaa sekarang ada 59 followers.. thanks sangat to all my followers yang comel caantik kacak dan bergaya (puji ade makna) hahaha
 Senyummmmmmmm... gambar nad nie special untuk semua yang dah follow nad dan yang bakal follow.. hehehe.. (macam la ade orang nak follow sangat) nad sayang korang okeh.. (Sayang macam kawan2 jek) haha.. dan tahu kenapa nad tak letak 'shoutbox' betul ke nama dia? lantak laa janji korang faham kan.. Nad saje tak nak letak sebab nad nak korang komen dekat entry2 or post2 nad.. so ape2 korang komen2 je.. nad akan reply sebaik aje nad online ok.. lepas tu automatik nad akan singgah blog korang komen balik.. hehe.. perangai tak elok.. :P
-anggap gambar saye macam iklan ye,saje nak bagi penuh entry..muahahahaha-
Dannn yang paling terharuuuu dan best bila nad check dekat acc NUFFNANG nad ade rm0.45 sen.. yay!!! ade laa jugak sikit dari takde ape.. so nad kena lebih berusaha nak bagi banyak lagi.. korang pon rajin rajin la click iklan nuffnang tu.. sob sob sob (sambil wat muka sedih dan sangat uduh) .. Last skali.terima kasih semuaaaaa.. pada sape sape yang dah follow nad tapi nad tak follow lagi.. korang boleh maklumkan dekat nad.. buat baik dibalas baik,korang follow dibalas follow.. kihkihkih.. over je nad nie... bye semua! nad nak sambung terharu nie cite dekat adik dan kawan2 yang followers nad dah bertambah walau dorang sebenarnya nyampah nak dengar cite nad.. (pasal followers bertambah pun jadi topik) hahahaha

-Syarifah Nadia Syed Mohsin-


38 comments:

  1. wahhh... comenya dear
    i love make up too =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. momoy.. kita boleh share2 ilmu mekap ye.. yay! ade geng suka mekap.. hehe

      Delete
  2. cntiknyelah dia nih..cubit kang!!..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. miszatie pon cute comel sweet jugakkkk :)meh la cubit.. meh penang.. hehe

      Delete
  3. Insyallah lepas nie akan ramai lagi jnji jgn sombongggg :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad la insan paling tak sombong kt dunia nie.. hehe

      Delete
  4. Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot baru follow sini.
    Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog untuk musim 1 & 2.

    Senang je caranya nak sertai game tu. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum follow la) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan
    "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE"
    Johan akan mendapat mendapat ganjaran wang tunai :)

    ReplyDelete
  5. cantik lah awak ni..suka tengok :)

    ReplyDelete
  6. tak kisah tajuk apa..janji ada entry... nuffnang suka, untung untung dapat BE :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BE tu ape? hehe.. sori nad baru lagi main blog nie..

      Delete
  7. Nad ucuk, hehehe....tu lah untung orang comey lotey mcm Nad nie. Bcoz.. dalam beberapa hari saja Nad dah ada 50 follower lebih. Tau tak kita nie nak dapat 70 follower pun perlu masa selama 3-4 tahun main blog. Hahaha... kelass la Nad nie.

    Pasal Nuffnang tu, jangan teruja sesangat... bukan mudah depa nak bayar tau. Hehehe... lebih baik jual produk kita thru blog drpd dok tunggu duit Nuffnang. Hehe ini through pengalaman la... bkn saja2 cakap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. matahari nad saje la nak terharu.. walaupon 0.45 sen pon nak terharu jugak.. hehe.. orang follow nad sebab nad pon rajin follow org jugak la..

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. ONE MORE THING.... NAD BELUM FOLLOW BLOG ABG LAGI..HUHUHU

    cepat la polow sblm abg majukkk..huhuhuhu :))

    http://changlunhamradio.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nad boleh famos amos pasni kalau terus rajin updet blog. dah la cantek. hee boleh jd blogger fashionista ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nana.. haha.. nad skrg nie mmg tgh mood rajin nak update,,cuma takut orang je tak sudi nak tgk.. hehe.. cik nana pon tomei nomei jgk..

      Delete
  11. sis :) im new here :D FOLLOW YOU DONE , PLEZ HIT ME BACK :) THANK YOUUU ..

    ReplyDelete
  12. follow blog OHSEM nih yg ke-69

    ReplyDelete
  13. :) Thanks Nad bcoz dah follow abg.

    ReplyDelete
  14. wah laju.. tak lama lagi follower up jadi 100

    ReplyDelete
  15. wow comelnya... mohon berkenalan dan seterusnya menjadi awek saya hehehehe... done follow u dear - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx prince noob :) nama u mcm pernah nampak dalam blog beautiful nara.. :)

      Delete
  16. 72
    Kunjungan perdana untuk persahabatan...
    Blog ini manis sekali, juga cantik, saya suka dan mengikuti, follow 72.
    sudilah kiranya follow back untuk pertemanan kita.

    Terima kasih.
    ditunggu

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. tenkiuuu anis nisaa :) awak pon comel dear..

      Delete
  18. lawanya awak..cantik..thanks for following me...follow u back already..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx miss hunny yg maniss sebab sudi follow balik :)

      Delete