Tabung

10 August 2012

PhotoShoot Bersama Cik Nad :)

Assalammualaikum... Bulan puasa nie nad takde nak update cite tentang mekap.. yo laa sape nak kawen bulan puasa nie kan.. bulan puasa nie bulan untuk kita banyakkan Amal ibadat.. Tapi nad sukaa sangat sebab nad ada banyak booking mekap selepas raya nie.. Alhamdulilah.. tak sabar nak update gambar2 customer nad.. Ops.. dah lari topik nie.. haha.. Hari nie nad nak kongsikan beberapa gambar photoshoot yang nad pernah join.. selain suka mekap nad jugak sukaa snap2.. haha.. pantang jumpa kamera..Dan sekarang nie photoshoot sememangnya menjadi kegilaan masa kini.. cewahh
Gambar nie masa dekat pantai RnR bagan.. sebenarnya pantai nie tak cantik sangat macam dekat area Penang.. Butterworth punya pantai tak cun.. tapi fotografer nie edit sampai nad rasa cantikkk.. bagi nad laaa.. Heheh
Omg.. terserlahhh bulat muka nad,.,tak suke ! tapi bersyukur.. haha..
Erkkk... yang nie nad snap sendiri.. guna hp je sambil buat muka konon2 cute.. takleh blah kan.. haha.. nad mmg suka snap pic sendiri.. sebab nad rasa gambar nad snap sendiri lagi comel dari orang lain snap yang kadang2 jadi cam tah hape2.. yelaa sape yang nak memahami diri sendiri selain diri sendiri kan,. (melalut)
Time nie tengah panas gila.. cam serabut je tudung tu.. lagipun tak sempat pun nak tengok cermin.. mata tu pon paksa nak bukaa sebab terlalu panas sampai nak buka mata pun takleh (over)haha
Dannn gambar di bawah nie gambar my bestie yang cun lagi comel lagi cute.. haha... kami mmg 'kaki snap' tapi sekarang dia dah preggy so kena laa cari kawan baru.. sob sob sob (tak sedih pun)haha
Okeh.. mekap die di 'sponsor' oleh nad.. hahaha... oleh kerana dia kawan baik nad senjak kami umo 8 tahun lagi maka dengan sukarela di sponsor.. ala.. kekawan nak berkira ape kan.. hehe
tengok ape tu agaknye si eryn nie.. ahaha.. Okeh.. so takat nie aje post arinie (no idea) .. arinie penat keja so malas nak taip manyak2.. lagipun korang pun bukan nak baca taip manyak2 pon.. hahaha...

-Syarifah Nadia Syed Mohsin-

14 comments:

  1. boleh jadi model luar negara ni...hehehhe

    ReplyDelete
  2. eiii asal u cntik sgt ni yunk..rse nak tgk u hr2..aishhh
    hahaha..dah mcm lelaki lak i ckp cemni.kui3..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. lawak r u nie cik zatie.. takpe tengokkk je.. ngeh2,.., awk pon comeiiiii ok!

      Delete
  3. hmmm kecantikan kurniaan Ilahi. Hargailah ia...

    Nad, nak ambil nad untuk sesi photoshoot boleh ker. Ini untuk tujuan kelas fotografi ler...

    boley ker? serius ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,iyeke.. bole je.. tapi kena gtaw awal2 la ye.

      Delete
    2. wow best... okey kita akan bagitau awai2... InsyaAllah berjaya... buat tema raya ker, atau apa2 tema lah... :)

      Delete
  4. suke tgk picha awk..muka ala2 salima AF gitu..Btw,kredit untuk phografer..shoot sy pun x gergous mcm awk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sama ker... xlaaa xsama pon.. awk pon cantikkk sangat.. nanti kalau jmp leh shoot ngn cik kasut tinggi nie sesama ek.

      Delete