Tabung

4 August 2012

Fareeda Nyata Jelita

Hehe.. Hari nie mood gedik nak bagi salam lawa sikit.. muahahaha..(sumber google) Ok.. now nad nak cite tentang tudung tudung tudung .. Bagi anda yang still dok pikiaq nak pakai tudung apa raya nie.. Nad syorkan tudung jenama 'Fareeda Nyata Jelita' hehe.. Ini kerana nad sendiri pon pelanggan tetap tudung nie dan nad yakin uolss akan berpuas hati dengan tudung nie.. Dan untuk pengetahuan semua saya adalah salah seorang yang selalu masuk contest yang sering dianjurkan oleh pihak Fareeda.. walaupun cek tak pernah menang.. sob sob sob apepon nad redha dan yang paling penting.. ! ini tak akan menghalang nad untuk terus sokong Fareeda.. hehe (bukan bodek okeh) dan kalau ade contest lagi selepas nie nad tak akan ter agak2 untuk join lagi.. hehe (muka tak malu)
 Sape tu di tengahh.. sape lagi.. Encik Nabil dan kesemua model2 fareeda nyata jelita yang rupawan.. Cuba carik mana satu nad.. ngeh2.. yang paling cute mute tu saye ! eh... yang paling tak tomei tu saye :) haha
 -Nad yang baju pink tu di samping peserta2 Fareeda Nyata Jelita.. Jelita tak kami??-
Okehh masa snap2 gambar nie kami baru nak bertolak ke Sacc Mall untuk contest Model Fareeda 2012 dan macam yang kite tahu nad gagal.. cryyyyyyyyyyy !! takpe tunggu Contest Fareeda 2013 pulak..muahaha
Nad dan rakan baik nad.. My bff.. die pon join jugak.. kami nie macam twins la.. kat mana ada cik Nad kat situ jugak ada cik Azie dan macam tu jugak la sebaliknya.. kihkihkih.. kami nie serba serbi sama.. dan yang paling ketara bila kedua dua kami gagal.. (ok sila gelak) huh..dan yang paling penting cik azie kita nie single lagi.. ngeh2.. sori azie i ter promot u.. jangann marahhhhh... ohh yaa.. Mekap cik azie di sponsor oleh saye :P
cube tengokkk nomboooo.. saya nombooo 27 okehhhhhhhhhh.(macam la korang mengong takleh nampak)
Okeh ini pose kami snap hari berikutnya.. Hari selepas kami kalah tu.. tapi muka hepi jek dua2.. nampak sangat takde effect kat kami.. muahahahaha... Hati kering beb! Gagal sekali tak bermakna gagal selamanya kan.. jadi ambil kegagalan tu sebagai semangat dan cuba lagi next contest..yayyy
erkkkkk..gambar haku nie... muahaha... sape x suka pejam mata rapat2 ok.. nad sebenarnya nak tunjuk contoh2 tudung yang berlainan.. hehe (alasannnnn) Lol ... hahaha.. kesemua ini contoh2 tudung Fareeda yang ada dalam koleksi alamari nad.. Hehe
Tudung yang nad pakai nama nya tudung mawar.. sweet kan kan kan.. hehe.. kedua2 kami memakai tudung jenama Fareeda Nyata Jelita dengan harapan kami akan kelihatan jelita.. :) -ayat gedikkkk-
Jadi bagi anda yang gemarkan tudung dengan trend2 warna dan corak terkini korang boleh la lawat2 page Fareeda dengan klik link nie https://www.facebook.com/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413
dan bagi anda yang rasa tudung nie tak memenuhi citarasa anda.. banyak lagi ada didalam page tu.. Saya bukan model berbayar Fareeda,Bukan juga Pengedar.. Saya hanya Pengguna :) hihihih... selain tudung fareeda nad juga ade pakai selendang2 yang lain.. kesemuanya nad akan cuba asalkan cantik dan menutup aurat rambutkuuu... Bagi anda yang bakal berkahwin dan tinggal di kawasan utara.. jum lihat contoh make up nad di SINI .. hehe..dan boleh pm untuk pertanyaan harga :)

-Syarifah Nadia Syed Mohsin-

20 comments:

  1. FUHHH...Nad pakai tudung Fareeda ni kan,...mmmm memang ternyata jelita. Tudung ni menaikkan seri wajah si pemakainya lah... huhuhu, maybe naik seri sebanyak 90% kot... semuanya nampak cantik, ayu, sopan tapi ada daya tarikan. :P

    Tudung ni, kalau Nad pakai dgn baju raya, sure naik seri meletup2 punya lah..hehehe...

    Eh, next year masuk lah contest ni lagi ok. Mana la tau kot2 leh masuk final pulak. Hehehe, menang like FB pun jadi la...kekeke.

    Okey Nad... selamat menunggu untuk berbuka posa...Jgn buka posa awal plak tau...hehe

    ReplyDelete
  2. MATAHARI : haha.. amboiii puji lebihh aih.. nad tak beli lagi tudung raya.. tapi akan beli nanti.. hehe.. slmt berbuka jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh, kalau dah puji tu memang melangit la Nad... nak puji free jer kan, bkn kena bayaq pun..kekeke... Beli ler kala biru punya, baru sama tone dgn baju, hehehe..Jgn campur hijau dgn biru taww, nanti rosak seni hehehe...

      Delete
  3. saya pun penggemar tudung fareeda..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/tempat-kegilaan-wanita-wanita.html

    ReplyDelete
  4. nad cantek la pakai tudung fareeda. kalau jd model fareeda pun sesuai sgt. ;)

    ReplyDelete
  5. QasehRaihan : wahhh.. iyeke.. cantik2 kan tudung die...

    Cik nana : hehe.. tapi nad selalu kalah.. ramai lg yg lg cantikkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh,... baca la doa sikit, hembus2x kat juri...baru boleh menang..hehe

      Delete
  6. khairul : bukan artis tapi perasann je lebih nie.. haha

    ReplyDelete
  7. Matahari : xpela xde rezki menang kt sini tapi ade rezki tmpt lain pulak.. hehe

    Buat Best : thanks awak :) sy biasa je..

    anaztasias : thnx anaztasias :)

    anif abdullah : selamat berpuasa jgk awak ..

    rizal : iya,nanti saya singgah lagi blog awak yang lain2 ya.

    ReplyDelete
  8. mmg tambah jelita nad.... mmg lawa tudung fareeda ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jen2.. yup2 tudung nie cantik sangat.. berbaloi dengan harga,,bila pakai tudung nie rasa muka naik seri je taw.. haha

      Delete
  9. Replies
    1. awk bukan org pertama ckp cmtu.. tp nad rasa xde yg sama pon.. nad xde lesung pipit tu..

      Delete
  10. mmg cntik tdung fareeda kn..btw yg sblh kiri bju baby pink no.2 tu bdak kg sy..huuhu name suhaili..mmg model fareeda cntik2 kn..awk pn cntik..ske kening awk..huhu

    http://norasaniey.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis nora.. suhaili mmg model tetap fareeda n cantik sangat.. tapi takde la gambar dia dalam nie.. yang baju pink tu saya kot :)

      Delete