Tabung

22 August 2012

Suka Suka Rayaaa

Assalammualaikumm semuaaaaa...

Yayyyy... setelah bebrapa hari sibuk berayaa sakannn.. hari nie raya ke 4 baru la nad ada kesempatan nak mengupdate..kihkih,. Kononn bz la sangat kan.. bukan buat apepon tapi disebabkan kampung nad tu ada masalah line.. maka kena tunggu balik penang laa nak update pon.. Raya tahun nie best sangat bersama keluarga dan rakan2 tersayang.. Cuti nad sebanyak 9 hari nie akan nad manfaat kan untuk berbisnes.. ape lagi.. mekap orang la.. tadi pon nad baru je balik dari mekap rakan sekolah nad yang akan bertunang hari ini.. so pasal mekap tu kita masuk entry lain la yek.. entry kali nie pasal raya raya dan raya.. dan nad nak kongsikan beberapa gambar kemeriahan raya nad dengan semuaaaaa :)
Nie la senyuman aidilfitri untuk semua.. selamat hari raya kepada semua rakan2 blogger...gambar2 raya nad nie untuk tatapan semua ya.. ngeh2
Sekarang nad nak kongsikan gambar nad dengan besfren nad yang cuteeee .. masa gambar nie nad gi beraya dekat rumah dia.. hehe..

Merah nyaaa makngahhh... haha... nad tengok ramai artis artis suka pakai lipstik merah sekarang nie so nad pun try la jugak.. 1st time pakai lisptik merah taw.. so ape pendapat u olll... sesuaiiii takkk... hehehe

Nie nad di samping fatin.. fatin nie adik cik azie.. dia pun gilaaaa snap jugak.. sama la dua beradik tu.. haha.. ok kali nie nak kongsikan gambar family nad pulak.. masa nie nad beraya dekat kampung halaman mama nad,.. kuala kedah nie jugak tempat kelahiran nad.. dekat rumahhh tula mama nad lahirkan nad.. hihi...

Yang pakai baju merah tu kak ida cousin nad.. disamping dia tu suaminya dan anak sulung kak ida... tepi kak ida lak mak longg.. tepi maklong tok nad la.. tepi tok nad tu nad.. haha.. tepi nad kak amy cousin nad dan hujung sekali my mummy..
Mama dengan Maklong.. dua beradik nie suka tangkap gambar jugak rupanya.. hihihihi.. haii mama !
Nad bersama cousin2 nad.. dah kawen daaa dorang..l. cepat sungguh masa berlaluu.. hihikkk
Nad dengan adikkk nad.. masa nie dia tengah stress sebab dia cakap gambar dia tak menjadi.. alolo... kesian adik nad time raya laa gambar tak nak menjadi pon.. nad pon ada hari jugak.. nasib hari raya tu menjadi je suma.. kalau tak.. takde la gambar raya nad.. sob sob.. haha..
Haaaa nie la 3 baradikk kesayangan nad buah hati ulam jantung semua adala.. 3 beradik nie anak kakak sulung nie.. mereka la sahaja anak saudara yang nad ada sebab abang2 dan adik nad belum berkahwin.. dalam family nad akak nad je yang dah kawen,.. anak sulung akak nad yang perempuan tu twins.. Hana dan Hani.. yang lelaki tu Aliff aiman.. Makcikk sayangggg korang sangat!
Anak anak saudara nad dan cousin2 nad.. kecik2 lagi cousin nad yang nie... nad je yang da besoo...
Nie la adikk kesayangannku... sayang ker.. ceh.. gaduh je 24 jam.. pantang dekat.. bila dah baik tu baikkk la sangat,, bila dah gaduhh tu sangat dahsyat okeh! sori atyy i post jugak gambar u.,ngeh2
mama nad dengan adik nad.. sama kan mukaa... muka nad je lain sebab ikut Arwah abah nad.. hikkk.. Al fatihah untuk Abah... :(
Akhir kata nad mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.. sape2 yang nak bagi duit raya dekat nad boleh la click iklan 'NUFFNANG' tu je.. hehe.. nad doakan semua raya2 anda enjoyyy dan hepi.. dan bagi yang dah nak bekerja tu selamat bekerja dan jangan jeles sebab nad cuti 9 hari.. hahaha.. (gelak syok) dan thnx reading.. Luv u all (ala2 artis)

-Syarifah Nadia Syed Mohsin-SnSm

19 comments:

  1. salam aidilfitri,
    selamat hari raya...

    ReplyDelete
  2. Wowww!! Speechless...marvellouss...hehehe..cantik, lawa, jelita,...leh jadi artis Rosyam Nor nie....hehehe..meriahnya beraya Nad nie... Baguihhh la balik kampung beraya dengan tok & tok wan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiiii puji banyak sangat aih.. nad biasa2 aje.. sebenarnya ade tok sahaja.. tok wan dah mninggal :P

      Delete
  3. comelnye nad~ hihi. selamat hr ry yee =)

    ReplyDelete
  4. wah..meriah betul rayanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup2.. dah setahun sekali je kan.. kenala meriahhh.. hihi

      Delete
  5. cantik.. :)

    do follow my blog ya..
    http://sheilanasir.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wah meriahnya raya... hehheee
    done follow here...
    salam syawal... salam lebaran

    ReplyDelete
  7. lor i ingatkan wawa zainal versi berhijab tadi. Salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iskk.. tak faham nape ramai cakap cam wawa zainal.. tapi langsung x sama sebenarnya.. hehe.. salam kenal ain yg manis :)

      Delete