Tabung

20 December 2012

Follower ke 200 !!!

Assalamualaikum
Akhirnya blog nad dah cukup follower yang ke 200.. yay... dah lama tunggu ye.. dan follower yang bertuah itewww adalah... jeng jeng jeng... ahahaaaa...

Puan Asue Iskandar .. sila klik nama beliau untuk terus ke belog beliau ye.. ok sekarang sedikit sipnosis pasal belog puan asue.. ngee.. belog puan asue nie mengenai kekeluargaan laa.. santai jek baca.. puan asue baru je selamat melahirkan seorang bayi comel yang bernama Nong Sufi Amani .. sedap kan nama dia.. comel pulak tu baby puan asue.. so bagi yang nak tengok anak puan asue nie copat2 singgah ke belog beliau.. Apa yang best pasal belog puan asue nie.. sape follow die jadi dia akan follow balik.. hikkk.. best kan :) jadi korang dialu2kan untuk follow beliau.. Soooo kita nantikan pulak follower yang ke 300... kelas kooo nad =)

8 comments:

  1. owh..makna kata kak intan follower sebelum 200 la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. haah.. kak intan yg ke 190 kot.. ahaa

      Delete
  2. yay..follower cik nad dah bertambah.
    cik nad ping la entri kat geng blogger fb baru cepat naik follower.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade ke geng blogger.. alaaa xdelaaa group cmtu :(

      Delete
  3. wow dear...trharu ada org buat sinopsis ringkas ibu beranak 2 ni..hihi

    appreciate it beautiful..:)

    ReplyDelete
  4. Wahh sonotnye.. akak dh cukup kuota nk follow org huhuhu.

    ReplyDelete