Tabung

25 January 2013

Semangat

Assalammualaikum
Dah lama tak buat entry luah perasaan kan kan kan.. kuikuikui.. baiklah dan inilah harinya.. hari yang tetiba datangnya mood nak menaip.. hari nak meluahkan perasaan.. hari nak bercerita.. tak gitu.. kalau sudi boleh la kiranya korang baca kan.. kalau tak sudi pon takpela.. Diri ini sedar siapaaa kah aku di hatimuu.. cewahhh


Ya... nad bukanlah blogger yang terkenal.. follower pon tak sampai 300 orang.. tapi kiranya dah cukup baik la kan bagi seorang yang masih baru dalam dunia blogger.. bagi seorang yang masih belajar bagaimanakah kisah kehidupan seorang blogger.. tapi kalau nak dibandingkan dengan mereka yang dah ada follower dalam 7k ke atas tu jauh la bezanya dengan nad.. Tapi.. mereka kan dah bermula senjak tahun 2009 (Sesetengah) jadi ada follower yang dah ribu riban tu memang patut la kan.. Jadi kesimpulan ceritanya adakah keseronokan blog seseorang itu bergantung kepada jumlah follower ? kalau ribu riban follower nya maka blog dia paling menarik la ya ? So macam mana pulak untuk blogger yang masih baru seperti nad.. Nasib tak terbela.. kikikiki *lapairmata



Jadi bagi korang yang rasa tak terbela macam nad boleh ke web www.sedihsangat.com kuikuikui... okkk gurauuu je noh.. Bagi yang dah follow nad tu terimaa kasih la sangat naa.. terharu ai taw.. bagi yang selalu stalker blog nad walaupun tak komen terimaaa kasih jugak.. kikiki.. Walau apapun tak semua yang kita impikan dan mahukan akan tercapai kan ? Macam nad kan banyak sangat yang nad nak tapi nad tahu nad tak akan dapat sesuatu tu bila nad terlalu mengharap.. bila nad terlalu menunggu.. Sebab kesudahannya nad sendiri yang akan kecewa tapi selalu nad tak dapat nak tahan jiwa ini untuk terus mengharap.. sampai kekadang tak dapat tahan bibir nie untuk terus bercerita dekat orang terdekat yang akhirnyaa nad akan mendapat Anugerah yang bernama 'MALU'.. kuikuikui.. Jadi nad selalu ingatkan diri nad jangan Mengharap.. Jangan dok Tunggu.. Dan akhirnya nad akan dapat apa yang nad nak.. Benda tu akan datang sendiri tanpa nad sedar.. dan akhir sekali nad akan cakap 'eh eh... aku da dapat' *kononnya la


Dan seperti biasa.. nad akan terus melangkah.. dan melangkah untuk meneruskan kehidupan yang penuh liku ini.. mungkin nad akan berpusing ke belakang... tetapi sekadar melihat apa yang terjadi sebagai iktibar juga pengajaran dan pengalaman untuk nad terus melangkah.. Tanpa Masa Silam Tak Akan Ada Masa Depan ...
Nad tak mengharapkan follower yang beribu riban tapi cukupla sekadar menghargai apa yang nad titipkan di sini.. Apa yang nad kongsikan dengan korang...  huihuihuii.. Terima kasihhh sangat semua kekawan yang selalu support nad untuk terus berblogging.. Nad akan teruskan sehingga menjadi Blogger yang berjaya oke ! Allah TIDAK MEMBERI apa yang kita HARAPKAN tapi DIA beri apa yang kita PERLUKAN.. kadangkala kita sedih, kecewa, terluka... tapi jauh di atas segalanya, DIA sedang MENGATURKAN yang TERBAIK dalam kehidupan kita ... jalan yang dipilih Allah itu akan indah pada masanya .. ♥
oklaa..nad sedih nie
nak bawak diri
kbai.
wakakkaka
=)

9 comments:

  1. cewahhh~ luahan perasaan... tp xpe la, nad pon bru je lg kan... lma2 nnt femes la :P

    ReplyDelete
  2. Alolo...jangan la larikan diri...
    Nad kan berjaya dalam andaman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,.berjaya sikit.. tgh usaha nak berjaya banyak2.. hihihi

      Delete
  3. oooo...biasa lah baru lagi..lama2 jadi bukit nanti..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... jadi bukit nanti penat pulak nk daki.. haha

      Delete
  4. same la kite.. *lap tisu

    meh jalan2 blog kite plak ---> feezaxis.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tak peee..follower banyak pon tapi sunyi sepi wat pe kannnnn ;))

    ReplyDelete