Tabung

2 February 2013

Make Up Nikah

Assalammualaikum

Hari ahad yang lepas nad ada make up nikah rakan sekolah nad.. tapi kami dulu takla baik sangat cuma sekadar kenal dan senyum2.. cewahh.. masa dia booking dekat page nad tu kan memang nad langsung tak ingat la camne muka dia.. sampai laa hari mekap tu.. sampai je rumah dia.. tengok muka dia dan 'eh eh memang kenal la sebab macam pernah tengok.. almaklumlah nad otak pelupa sikit.. kah3.. Nad gi mekap sesorang jek oleh sebab nad da takde kawan yang nak temankan nad.. semuanya bz dengan hal masing2.. tapi takpe sebab nad kan berdikari orangnya.. kikiki ^^





Dan ini wajah sebelum mekap taw.. memang dah cun kan walau tak mekap ? heee.. dan sape nak tengok lepas dah mekap ? hahaha... sila scroll.. =)






^




^






^







^




^

jeng3



^




tadaaaa


Kening tak dicukur yek.. harap maklum.. hihi.. dan ini adalah mekap nikah hasil dari tangan nad.. ko hade.. kikiki.. dan selepas mekap lagi bertambah tambah la cun pengantin nie.. lepas jek mekap adilah nad terus gi makan dulu sebab memang lapar jugak time tu... pastu sesi snap bersama pengapit2 beliau.. oleh kerana nad baik hati so nad tolong dorang snap kan.. f.o.c taw..


Dan mereka bertiga pon 1 sekolah dengan nad... semuanya nad kenal tapi lupa pulak nama dorang.. haha.. kejam kan ! sabo jela dengan otak nad nie.. banyak benda sangat nak pikir.. minggu nie pulak nad cuma mekap 2 orang je.. tapi minggu depan sehari nad mekap 3 orang.. sabtu dan ahad.. bersedia la untuk penat.. selalunya musim kenduri macam sekarang memang lambat la nk hupdate.. haha.. Selain bz dengan mekap nad jugak bz dengan benda lain.. haa... mende apa tu nanti nad update lain la noh.. hahaha.. oklaaa nak cite nie je.. lepas nie nad update pasal make up sanding dan dinner untuk hari nie pulok ye.. kbai =)

16 comments:

  1. cantik la make up tu..kasi pengantin berseri2
    follow sini

    ReplyDelete
  2. wahhh..seyes mmg sangat cantik
    perbezaan yg sangat2 ketara...
    nampak sangat2 berseri....baru dinamakan pengantin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tima kasih kak ena.. pengantin pon mmg dah cantik.. :P

      Delete
  3. cantik betul..trus jdi muka flawless..adoii...suka.. :)

    ReplyDelete
  4. Wow !! akak tukang makeup ye ?? ..memang debaik.. cantik gila .. :)
    follow sini.. hope akk dtg blog azwa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye azwar... sy keje mekap owg kawen dan yg xkawen.. haha.. alamak azwar... camne nk g blog azwar sb xde link kt pro5.. hihih

      Delete
  5. wahhh cantiknyaaaaaaa... masyaAllah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. customer nie memang da cantik.. sape2 yg nk kawen pon mesti cantik.. hihi

      Delete
  6. Replies
    1. hihi.. biasa2 je :) masih kne blajar bnyk lg.. hihi

      Delete
  7. Gojes pngantin tueeee..Tambah berseri2..
    Btw Salam kenal dear..Cik dah follow sini tu ;)

    Http://azlyiejah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tenkiuuu cik zah.. nanti kite singgah sanaa yek..

      Delete