Tabung

5 January 2013

Nad Di Paper Utusan

Assalammualaikum
Alhamdulilah.. rezeki tahun 2013... kalau sebelum nie nad ada masuk Paper kosmo untuk pencarian Model Fareeda 2012 tapi gambar nad kecik sangat la..Dan Kalau sebelum nie nad ada masuk majalah Urtv.. tapi tahun nie agak berbeza.. Kali nie nad masuk paper utusan uolss... Biarla orang nak cakap nad pulun kaa.. gedik kaa,apa kaa yang pentingg i hepi na.. hahaha... oke2.. Nad ada terima call dalam hari selasa.. time tu nad tengah keje.. Ada no tak kenal call.. nad ragu2 la jugak nak angkat ke tak nak kan.. selalu kalau no tak kenal nie nad memang tak angkat.. Tapi hari tu tergerak hati nad angkat.. Nad pon angkat la.. lepas tu dia cakap dia dari utusan n nama dia amirul.. dengar je dari utusan berdesuppppp terkejut cik oi.. lepas tu kan abang utusan tu tanya la nad macam-macam soklan.. dua kali kot dia call.. nad pon siap berdiri lagi punya semangat nak jawab segala soalan nie.. kononnya mencabar minda la kan.. hihihi.. Dia cakap minggu nie mungkin akan keluar cerita nad nie.. nad pun rasa tak yakin betulnya.. yela sapela nad kan.. tak kan la nak ada cerita pasal nad masuk paper.. wah... kelas kan..

 -Muka surat Kanan-
Oleh sebab hari nie hari sabtu so nad pon keluar la dengan azie tengok cite Minyak Dagu.. lepas je tangok wayang terus ke oldtown nak makan dengan kekawan nad la.. tengah makan tu kan tetiba nad dapat message dari Puan Miaa Ayuni .. Tapi oleh sebab nad takde kedit so nad pon suruh la azie tolong reply kejap.. kenapa ayu message.. dah tu dia tak cakap apa cuma message "naddddddddddd' ..

Nad Glemer sehari : Wei azie .. hang tolong message ayu jap tanya kenapa dia message aku.. kedit habis..
Azie Jelousss : Tak payah suruh sebab aku memang dah message (sambil taip2 msg)
Nad Glemer sehari : weiii gila pantas hang nie.. tak sempat aku suruh dah msg
Azie Jelousss : 'muka bangga''

Lepas tu ayu pon reply message cakap yang nad masuk paper utusan hari nie.. ada tiga gambar nad.. beso beso plak tu.. nad pon teringat laa perbualan nad dengan abang utusan tu.. teruss hepi sangat la kan tak sangka nad masuk betul dalam paper utusan.. Nad yang tengah makan Laksa Oldtown terus kenyang kot ! tak pernah makan tak habis.. teruja katakan.. hehe.. So lepas makan dengan cepat dan dengan pantasnya kami menuju ke 7eleven yang berhampiran dan Alhamdulilah paper Utusan tinggal lagi 3 jek.. nad dengan azie ambil sorang satu .. Azie pon semangat uolss.. terharu okeh ! terus laa buka paper.. tengok belah kanan aik ada 1 jek gambar nad.. kecik pulak tu.. ayu cakap ada tiga n besar2.. lepas tu tengok kiri.. eh memang besar gambar nad... dua page tu cite pasal nad.. 

 -Muka surat kiri-
Nie pulak page belah kiri... 1 page nie gambar nad okeh.. so hepi la sehari kan.. ala-ala retis kejap.. muahahahha... *gedik .. korang tolong la bagi peluang nad gedik kejap hari nie.. cumaa apa yang nad perasan.. camne laa nad boleh p email gambar yang pakai baju lain lain tapi tudung sama,..wakakaka ! nama je bisnes jual tudung.. cis ! nad hantar gambar dalam 5,6 keping kot.. akhirnya tiga gambar nad yang nie menjadi pilihan okeh.,. tak kisah laa gambar mana yang penting muka nad.. kekeke

 -kedua-dua muka surat-
Apapun terima kasih kepada pihak Utusan sebab memilih nad untuk dimasukkan dalam ruangan minggu nie.. nad terharu sangat.. nad jugak berharap nad akan terus mendapat peluang demi peluang selepas nie sehingga kejayaan itu menjadi milik nad dan nama nad semakin dikenali ramai... so nad harap sangat korang doakan nad ya.. terima kasihhh sangat semua yang bagi nad sokongan .. nanti nad update entry pasal keluar hari nie ya... baiii... salam ^^

14 comments:

  1. wah wah... glemer sudey bini i ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik terus jd bini... i bukan maid u ka.. haha

      Delete
  2. hehhehe.

    permulaan yang bagus untuk tahun baru nad.
    moga terus sukses!

    ReplyDelete
  3. boleh framekan artikel tu.. tahniah... semoga nad sentiasa berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tulaaa mmg nad simpan nie.. tah bila pulak nak masuk paper kan,.. nie pon dah syukur sangat.. :p

      Delete
  4. masa tengok paper tu, i secara tak sengaja terpuji wanita tersebut, dan hari ni tak sangke jumpa kak nadia dalam dunia blog. googling for wedding dress. suka dengan ur cadangan about wedding theme. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. terima kasih ya.. yup semua adea baju kahwin tu untuk idea 2013 nie.. maybe berguna nanti :)

      Delete
  5. Alahai..pnt pgil sis..skli tgk nad lg mude la..eeee... Cgrate dear!!

    ReplyDelete
  6. bestnya,...tumpang hepy leh x yunkk... hehe.. bru terbaca la yunkk.. sory... btw.. nk ucap congratulation.. :)

    ReplyDelete