Tabung

2 November 2012

Saya dan Retisss


Assalammualaikum semua ! daa banyak hari tak dapat nak update oleh kerana kebizian diri ini.. cewah... hehehe... macam la ade orang nak tengok sangat kan blog neh... Pada yang sudi follow nad.. terima kasih bebanyak... nad akan singgah dan insyallah follow korang balik... Sekarang nie nad nak cite pasal topik wawa zainal ! Yeeehaaaa.... ramai yang cakap wajah nad nie lebih kurang wawa.. tapi ! 'tang mana yang sama tuuuu' nad rasa lainn jek.. tapi itula.. pandangan mata orang dan diri sendiri berlainan kan.. Maybe bagi nad tak sama tapi bagi sesetengah dari uolss sama kan.... so nad gabungkan sedikit gambar nad ngn wawa nie n koranggg nilai la eh... lagi satu saya takde lesung pipit ehhhh :) cuma pipi nad memang tembam bam bam.... *okkkkk sila kutuk
Kebetulan yaa nad ada gambar yang pakai tudung yang sama dengan wawa nie sooo nad gabungkan la ngn dak wawa nie... amacam ! sape lagi comel? heeeee
Yang neeee pulakkkk nad dengan selendangg hijauuuunyaaaaa ..ngeh2....
Yang nie pulokkkkk baju dan tudung sah2 lainnn tapiii gambar nie slaluu orang cakap sama.. kat mana yang sama tuuuuu tataw.....

Dannnnn gambar terakhir nie... nad rasa nad lagu cute miut,..heeeee *joke.. kang marah lak wawa lovers... mati den... hehe... okkk.. sebenarnya nad rasa nad lahir dulu.. jadi kesimpulannya nad x ikut pong mukaaa wawa neh.. dan nad akan sangat happy lau korang cakap cun cam Fasha sandha ker.. Maya karin ker... haha... Apeponnn wawa zainal nie mmg super duper cute... i loike ok! dan hakikatnyaaa in real nad tak sama cam wawa... hikkkk.. sampai sekarang tataw tang mata yang sama tuhhh...
Okeh ! tujuan post nie saje gedik ! sebab xde ideaaaaaa.. muahahhaha... jangan marah ya !salam jumaat!
 
-SnSm-

20 comments:

  1. aah la..de iras2 mcm wawa zainal..tp bezanya kamu xde lesung pipit..pape pon kamu cntik gak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppppy! xde leseung pipit cuma pipi yang tembammm.. hee

      Delete
  2. First time visit sini fie dah bagitahu yang nadia nie iras wawa. Semua gambar iras wawa. heee. comel nya nadia nie.

    ReplyDelete
  3. dtg follow sini..! wah,sis memang mcm wawa laaa..cantik..comel..gorgeous..! >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh thnx follow.. nnti kte polo balik eh.. thnx :)

      Delete
  4. Replies
    1. tulaa... untungglaaa pasni owg ingt nad retisss leh ober2 ckit.. ngeh2

      Delete
  5. pergh.. skali gambar pun nak sama gak..
    ni mmg sengaja nak nampak mirip nih :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mne de sngaja.. mmg kebetulannn ada yang sama...

      Delete
  6. sama laa...

    ReplyDelete
  7. ye laaa... dah macam kembar pulak...

    ReplyDelete